Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2022 16:00 - Това не може да го отречете
Автор: globalrevolution21 Категория: Политика   
Прочетен: 3085 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.07.2022 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще разкажа набързо една история, която е отпреди 10 години и е свързана с видео, което се предполага, че е от Сирия и е показано на Оливър Стоун от Путин през 2017 година. Има една съществена подробност - АЗ САМИЯТ съм свидетел на това, че Путин нагло излъга полезния идиот Оливър Стоун. Защото оригиналът е всъщност качен през 2012 година, клипът е американски и е от Афганистан. Преди 10 години с един мой приятел гледахме клипове от войните в Афганистан и Ирак (най-вече от Афганистан) и му показах клип на американския хеликоптер Апачи как избива 20 афганистански талибани (бях гледал клипа по-рано). И това се случва преди 10 години! Това е доказателство, че същия лъжец, който показа преправен клип уж от Сирия (а всъщност американски от Афганистан), нападна Украйна, Грузия, Чечня и Сирия (и далеч не само тези страни, но това е друг въпрос).

Тоест, какво имаме тук - един президент, който показва фалшив клип и чрез него твърди, че неговата армия в Сирия воюва срещу ИДИЛ. Защо му е да лъже, че воюва срещу ИДИЛ? Може би защото не удря джихадистите в Сирия, а бунтовници и цивилни, за да запази режима на Асад на власт и да предизвика бежанска криза към Европа (както самия Путин желаеше допреди няколко години и както и успя, предизвиквайки раздори в Европа). Знам как ще изпищят сега троловете и промитите мозъци заради това, което ще кажа, а именно, че твърденията, че САЩ са създали ИДИЛ са просто едни драсканици и нищо повече. Без доказателства, без снимков материал и прочие. Само манипулации и прокремълска пропаганда. Нищо повече!

ИДИЛ беше създадена от иракски офицери от армията и разузнаването Мухабарат, тренирани в СССР от КГБ (техни снимки са в Интернет, между другото) и всичко това, за да затрудни борбата на Запада срещу тероризма, да инфилтрира пуснатите от затворите в Сирия брадати престъпници, които се инфилтрираха в редиците на умерените бунтовници в Сирия, представиха се за анти-Асадски бунтовници, избиваха цивилни, за да дискредитират бунтовниците и след като се направиха на съюзници на бунтовниците, клона на ИДИЛ в Сирия започна да избива самите бунтовници, на които УЖ беше съюзник. Отделно от това, да създаде заплаха, чрез която Кремъл да манипулира Запада и да каже:"Абе, ето имаме общ враг! Удрят и вас, удрят и нас с взривения самолет над Синай (който КГБ/ФСБ взриви), дайте да се помирим и да позабравим за санкциите.". Отделно от това въоръжени от ГРУ терористи в Европа и провокатори, свързани с Асад и Кремъл, провокираха ВСИЧКИ терористични актове в Европа, създавайки възможности за издигане на власт на крайната десница, за надигане на неонацизма, както беше в Германия (мои познати са свидетели на това) и това да засили позициите на Русия в Европа. И така, както казах, оригиналът е американски от Афганистан, а не преправения клип с аудиозапис на руски от 2017 година, който Путин представи за видео на руската армия от Сирия! Ето и доказателството (айде тролове и промити мозъци, вие сте, да ви видя как ще защитите Русия):









Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: globalrevolution21
Категория: Политика
Прочетен: 44839
Постинги: 41
Коментари: 43
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930