Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2022 16:19 - За САЩ, Русия и Украйна
Автор: globalrevolution21 Категория: Политика   
Прочетен: 2038 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Много жалко, че почти никой няма да обърне внимание на поста. Защото реално много хора ще се припознаят и няма да им е до това, което ще напиша. В много интересен свят живеем. Една държава (Русия) напада друга (Украйна), избива цивилни, унищожава всичко наред и няма проблем - тя защитава собствените си интереси. Но когато става дума за една друга държава (САЩ), която нахлу в Афганистан, Ирак и прочие - не, това е един лош империализъм. Как определяш кой е прав и кой е крив в случая? Как хората знаят със сигурност, че САЩ са лоши империалисти, а Русия - не е? На базата на какво защитават Русия, а нападат САЩ? "Ама, аз гледах еди кой си филм. Аз четох еди какво си и от там знам.". И откъде знаеш, че не те лъжат? Кой ти каза, че това е истината? На какво отгоре вярваш? Задай си въпроса. Вътрешна информация ли имаш, какво? Защо защитаваш едни нашественици, а плюеш други??? "Ама те, американците, тук се намесиха, там се намесиха.". А как СССР/Русия финансираше терористи навсякъде по света, в Африка, в Азия и прочие, как пращаха съветски съветници да ръководят кубински наемници в Африка, как руснаците си пращаха спецназовците да унищожават държави от Третия свят, богати на нефт, злато и прочие... никой не говори за това. Не е важно това. Най-важно е да изтипосаме списък с държавите, където Запада се е месил, с посланието как демокрацията "разруши" целия свят, но нашите братя руснаци как използваха терористи и кубински наемници като пушечно месо... изобщо не е важно. Преди да ми кажете, че просто имате мнение по въпроса, се запитайте - на базата на какво е вашето мнение. Или просто ви е харесала една гледна точка и дай да си я следваме, без значение какво ще кажат другите. По-важно е да изброим как НАТО "бомбаНдира" Югославия, Ирак и др., и е по-лесно да забравим за Чечня, Дагестан, Таджикистан, Украйна, Сирия, Грузия и Приднестровието. Преди да защитите Русия следващия път, си задайте въпроса защо вярвате, че тя е невинна, а Украйна, видиш ли, е агресор? Ако някой влезе в къщата ви, започне да стреля напосоки и да краде каквото може и ако отстрани хората изкарат крадеца невинен, а вас виновници за случката, това нормално ли ще е? И не е редно да се хилиш просто ей така на поста. Ако не си съгласен, кажи защо. Имай смелостта! Но ако се смееш или ядосаш без да имаш смелостта да кажеш защо смяташ, че си прав, това автоматично мен ме прави прав. Много се надявам някой да е стигнал до този ред. Защото невежеството и удобната истина някой ден ще изиграят лоша шега на всички ни и тогава вече ще е късно. И за финал, дали САЩ, където можеш да плюеш властта до последно, е зла държава, а Русия, където за критика срещу Путин ти дават 10 години затвор, е добра и миролюбива? А сега, де.



Гласувай:
4



1. dobrodan - Ще ти отговоря ясно и разбрано.
18.10.2022 18:05
Преди броени дни обяснявах на една българка доста сложните ни отношения с Русия в миналото и днес.
Какво отговори тя.
Аз обичам Русия и каквото и да ми кажеш, няма да ме промениш.
Егати отговора, наистина.
Обаче това е положението. Обичам го, мале, искам го и толкоз.
В блогплатформата нещата опират не до любов и харесване.
Убеден съм, че пейсателите припечелват по нещо. Малко или много, няма значение.
Това е същината на проблема. Козата-провокатор. Повежда стадото към кланицата, а за нея има специално оставена врата за измъкване.
Една тукашна торба даже пуснала в Ютуб песен за Путин.
Три клипа, не един.
Ако я чуе и види, ще се самообеси, клетият. Такава гавра и умрял кон няма да преживее.
цитирай
2. barin - Може да обичаме Русия, но не и Путин. ...
18.10.2022 20:30
Може да обичаме Русия, но не и Путин. САЩ си имат много вина за конфликти по света. Те обаче са много силни в пропагандата и манипулирането на общественото мнение.
Поздрави!
цитирай
3. morskipesni - Обикновена пропаганда, както 99% от "информацията"
18.10.2022 23:21
която се предлага. Ами.. ако все пак Путин победи? Не в Украйна, което е сигурно- ами... изцяло? Той е победил идеологически, което знаят повечето мислещи хора. Какво имам предвид: Русия бе в голяма криза, предизвикана от НЕСЪВМЕСТИМИТЕ с руския дух правила на (х'американската) игра. Тя нямаше как да продължава по същите правила и затова смени правилата-обърна дебелия край. Путин не е шеф на (екс- СССР), затова и не се придържа повече към старите правила. Има мощта да ни унищожи до един, няколко пъти. Има морална кауза- спасение на подтиснатите си от бандеровци сънародници. Колкото за "плюене на властта " в САЩ, то къде ли по света не я плюят? Както казах, пропаганден, хибриден, инсинуитивен постинг. А се усеща нещо ново, или ти не го усети? Лошо за теб. Тия европайски демонстрации, старателно затрити от медиите- за какво говорят?
цитирай
4. missana - Към автора на постинга:
19.10.2022 05:22
Искате да се представите за глашатай на истината, но не сте. Ще Ви цитирам:

"И за финал, дали САЩ, където можеш да плюеш властта до последно, е зла държава..."

Възкресете покойният 11-ти световен шампион по шах - Роберт Джеймс Фишер и той начаса ще Ви опровергае. Защото Фишер веднъж се изплю на американското знаме и оттогава САЩ го преследваха по целия свят, за да го вкарат в затвора. Горкият не намери покой до смъртта си. Последно Исландия го приюти, а преди това живя известно време в Токио, за да не бъде екстрадиран.
цитирай
5. krumbelosvet - Мило дете
25.11.2022 00:06
Прочети в колко страни са воювали САЩ. Поне за 21-ви век прочети.
И само те на света са употребили ядрени бомби. И това е малка част от престъпленията им
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: globalrevolution21
Категория: Политика
Прочетен: 45022
Постинги: 41
Коментари: 43
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930